Maja, 34 år, Aarhus

Allerede efter den første initiering, blev jeg fri for min blodsukker ubalance.
Tidligere var jeg nødsaget til at spise hver 2.–3. time, da jeg ellers fik lavt blodsukker med kvalme, dirren/sitren, “kort lunte”, koncentrationsbesvær og svært ved at samle tankerne.
Allerede efter den første initiering, blev jeg fri for min blodsukker ubalance.
Tidligere var jeg nødsaget til at spise hver 2.–3. time, da jeg ellers fik lavt blodsukker med kvalme, dirren/sitren, “kort lunte”, koncentrationsbesvær og svært ved at samle tankerne. Jeg skulle derfor altid sørge for at have frugt eller lignende med i tasken, når jeg var hjemmefra, for at undgå at blive dårlig.

Nu har jeg aldrig mere lavt blodsukker.

Efter jeg har været på Lev af Lys kursus, har jeg ikke længere brug for at spise morgenmad.

Jeg træner ofte tidligt om morgenen, og inden kurset var jeg nødt til at stå op i god tid for at spise morgenmad, inden træning for at kunne træne uden at blive dårlig.
Jeg skulle derfor stå op mindst 2 timer før min træning, for at spise og samtidig nå at fordøje maden lidt, så det ikke lå for tungt i maven.

Nu nyder jeg at kunne sove lidt længere om morgenen, og praktisk talt bare at kunne “vælte” ud af sengen, og så ud af døren.

Før Lev af Lys kurset, havde jeg i mange år haft noget rødt udslæt på den ene kind, og jeg havde uden held prøvet forskellige produkter for at få det væk. Nu er det helt væk.

Jeg har i det hele taget fået en mere blød hud, ja selv huden under mine fødder er blevet mere blød.

Maja, 34 år, Aarhus
Transformation - Maj 2013