Helene, 40 år, Danmark

Mine oplevelser med Lev af LYS i perioden april 2013 frem til januar 2014

Nu er jeg endelig glad!
Siden min transformation i maj 2013, hvor jeg lærte at leve af Universal Energi (også kaldet LYS), har min største gevinst helt klart været den selvudvikling, som de nye energier har sat i gang i mig.
Mine oplevelser med Lev af LYS i perioden april 2013 frem til januar 2014

Nu er jeg endelig glad!
Siden min transformation i maj 2013, hvor jeg lærte at leve af Universal Energi (også kaldet LYS), har min største gevinst helt klart været den selvudvikling, som de nye energier har sat i gang i mig.

Jeg har fundet glæden ved livet!
Jeg lærer nu at passe på mig selv først og fremmest - især at finde ud af, hvad jeg har lyst til. Før transformationen fulgte jeg aldrig ”min indre stemme”, men gjorde derimod altid, hvad andre ville have, at jeg skulle gøre. Det betød, at jeg ikke kendte til at være rigtig glad indeni. - Alt dét bliver der virkelig lavet om på nu, og jeg mærker, hvordan følelsen af frihed og glæde vokser inde i mig.

Efter transformationen lader jeg mig heller ikke længere påvirke af andres folks energi. Jeg er blot mig selv. Jeg tager mig ikke længere af, om folk omkring mig er stresset, bagtaler om et eller andet, er vrede, eller lignende. Sådanne ting er blevet ligegyldige for mig nu. Jeg lader mig helt enkelt ikke længere dræne energimæssigt af tankemylder og diverse bekymringer – som jeg ikke kunne bruge til noget som helst konstruktivt alligevel. Nu oplever jeg fred og ro, og jeg bliver mere og mere centreret og i balance med mig selv. Jeg har ikke længere ”antennerne ude” i verden omkring mig. Jeg er endelig ved at finde ud af, hvem
jeg er.

Fordi jeg nu giver slip på en masse ”skrammel”, som jeg før gik og brugte unødig meget energi på, mærker jeg nu, at alt bliver mere simpelt og ubesværet i mit liv. Jeg er blevet meget mere glad og ser lettere på alle ting. Det ses bl.a. tydeligt på min udstråling og fremtoning generelt, og mange, som ikke ved, hvad jeg har været igennem, siger til mig, at jeg ser helt anderledes ud – ja, nogle har endda spurgt, om jeg er nyforelsket. Det er jeg! Jeg begynder nemlig at elske mig selv for første gang i mit liv. I dag er jeg 40 år, så det er vist heller ikke for tidligt!

Vægttab
Rent fysisk, var jeg før meget pære-formet med en stor og rund bagdel samt fyldige lår. Gennem årene har jeg flere gange prøvet både via ændret kostplan og via forskellige motionsformer, om jeg kunne tabe mig på bagdel og lår. Hver gang, var det dog altid kun på overkroppen at vægttabet skete. Et par uger efter den 3. initiering på LYS-kurset, raslede centimeterne pludselig af mig - og endelig på de helt rigtige steder. Super! I dag er jeg proportionelt helt almindelig af bygning og normal-vægtig.

Ændret menstruation
Den måned, hvor jeg 100 % kun levede af vand og LYS-energi, fik jeg 2 menstruationer, kun med 21 dages mellemrum. De var kraftigere, end de plejede at være, men også meget mere klar-rød i farven, og så flød det betydeligt lettere ud, helt uden murren og ubehag. Derefter gik der 52 dage, inden jeg fik menstruation igen, og siden er de kommet helt regelmæssigt.

Jeg mærker ikke længere de sædvanlige forvarsler om, at nu er en menstruation på vej. Maven er ikke længere oppustet og udspilet et par dage før, chokolade-trangen er væk, humøret er stabilt og menstruationerne er fuldstændig ubesværede i forhold til før LYS-kurset, og jeg har ellers ikke tidligere betragtet dem som problemfyldte. Alligevel kunne det altså blive endnu lettere for mig at have menstruation.

Ny hud
Tidligere havde jeg meget tør hud, især på benene. Nu er min hud naturlig fugtig, og jeg bruger ikke body-lotion på kroppen mere. Det eneste sted jeg bruger creme på huden er i ansigtet - nu for almindelig velvære og lidt af vane, ikke fordi det er nødvendigt.

Flotte tånegle
Før havde jeg forholdsvis tykke tånegle, som skulle blødgøres inden klipning. Nogle uger efter transformationen bemærkede jeg, at der var en mærkelig kant på mine storetånegle. Den nyeste del af tåneglene var tyndere og mere fin, mens den gamle del af tåneglene stadigvæk var tyk og grov. I dag er alle tåneglene flotte og tynde, ligesom på fingrene.

Blodsukker
Før transformationen var jeg altid nødt til at spise på helt faste tidspunkter, for ellers blev mit blodsukker ustabilt. Gik jeg blot 20 min. over mit faste spise tidspunkt, blev jeg dårlig med kvalme, svimmelhed, hovedpine og træthed. Denne ubalance forsvandt allerede 1 uge efter den første initiering på LYS-kurset, hvor jeg endnu kun var på nedtrapning med mad-indtagelsen. Nu er mit blodsukker stabilt hele tiden, og jeg oplever ikke længere energi-dyk om eftermiddagen, hvor jeg før ofte faldt for fristelsen til at spise noget slik eller kage, for at kvikke mig lidt op.

Ny energi
På arbejde oplever jeg, at mit energi-niveau er stabilt hele dagen, og jeg er betydeligt mere klar i hovedet, og koncentrationen er skarp hele tiden, selv på dage, hvor jeg sidder og arbejder med computeren hele dagen. Nu glemmer jeg faktisk at holde pause, fordi jeg hverken mangler koncentration eller føler mig sulten. Derfor er jeg nu ved at lære mig selv, at holde pause, også selv om jeg ikke har nogen ”gyldig” grund eller undskyldning, blot for at komme lidt væk fra skrivebordet og omgås med kollegaerne.

Efter transformationen er jeg begyndt at spise lidt igen, men på ingen måde ligeså meget som før. Nu spiser jeg ikke længere morgenmad og middagsmad, men måske en smule om eftermiddagen eller en smule til aften – men der kan også gå nogle dage, hvor jeg ikke spiser. Når jeg vælger at spise, er det helt klart lettere mad, som fisk, grøntsager, frugt, rugknækbrød, mørk chokolade, popcorn, nødder eller lignende, jeg har det bedst med. Hvidt brød, kage, svinekød, oksekød og kartofler, virker direkte frastødende at spise, og ligger ubehageligt tungt i maven.

Vand
Det er tydeligt, at de dage, hvor jeg vælger at spise lidt, føler jeg også et større behov for at drikke vand. De dage, hvor jeg lever 100 % af LYS-energi, er jeg mindre tørstig. På min vægt kan jeg måle, at vandprocenten ligger højt, også de dage, hvor jeg ikke spiser og dermed drikker mindre. LYS-energierne forsyner mig ikke kun med alle nødvendige vitaminer, mineraler, hormoner o.s.v., men også med den rette mængde vand til kroppen.

Nye smagsoplevelser
Ca. 1 uge inden jeg transformerede, havde jeg 3 – 4 dage, hvor jeg havde en rådden og ækel smag i munden, som jeg ikke kunne komme af med, uanset hvor meget vand jeg drak. Jeg tror, at mine smagsløg under den proces blev renset, for efter transformationen, oplever jeg smag på en helt ny og raffineret måde. Alle detaljer i smagsoplevelserne er nu meget kraftigere og mere forfinet.

Før jeg var på LYS-kursus interesserede mad mig minimalt. Jeg spiste kun fordi, mit ustabile blodsukker krævede det, og fordi jeg følte sult på klokkeslæt. Efter LYS-kurset er jeg faktisk gået hen og blevet interesseret i mad. Nu ved jeg endda, hvad jeg har lyst til, og hvad jeg ikke har lyst til. Før valgte jeg altid den nemme løsning, fordi den var nem, og fordi jeg kun skulle have fyldt ”et hul” i maven - mad interesserede mig simpelthen ikke. Sjovt nok, interesserer jeg mig meget mere for mad nu efter LYS-kurset, end nogensinde før!

Søvn
Behovet for søvn har også ændret sig meget. I maj måned, hvor jeg levede 100 % af vand og LYS-energi, sov jeg ofte kun 4 – 5 timer om natten, og når jeg vågnede, var jeg fuldstændig frisk og klar til dagen. De dage, hvor jeg spiser blot en lille smule mad, sover jeg nemt 6 – 7 timer om natten, og jeg er mere træt om morgenen, når vækkeuret ringer.

Fremtiden
Som tiden går spiser jeg mindre og mindre mad, fordi jeg har mindre og mindre lyst til fysisk mad.

Måske stopper jeg helt en dag med at spise fysisk mad, og begynder 100 % at leve af Universal Energi (LYS) - fordi jeg har lyst, og fordi de nye energier er blevet en naturlig og integreret del af mig.

Helene, 40 år – Transformeret maj 2013